Wanneer je inlogt in je account op GoedkoopPakket profiteer je van vele voordelen. Zo worden zendingen die je aanmaakt, maar nog niet betaald opgeslagen in je account. Wanneer je later op de dag of een dag later de zending wilt afmaken staat deze klaar in je kassamandje bij de checkout. Soms kan dit ook verwarrend werken.

Het kan zijn dat je per ongelijk dubbel je zending aanmaakt. Mocht dit wel het geval zijn kun je deze zending altijd verwijderen of aanpassen in de checkout (dit is de laatste stap voor betalen).

Waar moet je op letten?
Rechts bovenin zie je een doosje met daarin een rood bolletje. Wanneer je meerdere zendingen aanmaakt zie je daar hoeveel zendingen je aan het aanmaken bent. Hieronder zie je een voorbeeld met 2 zendingen. Controleer dus altijd even of je de juiste hoeveelheid zendingen aanmaakt.

Zendingen aanpassen?
Onder het kopje "Overzicht van bestelling" kun je zendingen aanpassen of verwijderen. Klik op het pijltje naar beneden om de adresgegevens te zien van je zendingen. Hier kun je ook aanpassingen doen.

Zending verwijderen?
Onder ditzelfde klopje zie je een icoontje van een prullenmand. Wanneer je op dit icoontje klikt verwijderen je de zending.