U kunt tegenwoordig heel eenvouding meerder pakketzegels aanmaken in een order of bestelling. Wanneer u een keuze heeft gemaakt via welke pakketdienst u uw pakket wilt laten versturen, doorloopt u alle stappen zoals gewichtselecteren, pakketdienst kiezen en adresgegevens invullen. Wanneer u bij de betaalpagina of ook wel checkout bent aangekomen, kunt u er voor kiezen om direct af te rekenen of nog een zending aanmaken kiezen. Wanneer u nog een zending wilt aanmaken, klikt u eenvouding op deze knop en kunt u nog een pakketzegel aanmaken. Deze stappen kunt u blijven herhalen.