Heeft u verzendtegoed opgespaard of gekocht dan kunt u eenvoudig betalen met dit verzendtegoed. Het is belangrijk dat u eerst bent ingelogd. Mocht u nog geen inlog hebben aangemaakt maak via deze link een wachtwoord aan om in te loggen zodat u uw tegoed kunt gebruiken. Wanneer u uw zending heeft aangemaakt kunt u op de betaalpagina dit verzendtegoed selecteren.

Door bij de "Betaalmethodes" onder het kopje Verzendtegoed te klikken op"verzendtegoed gebruiken" kunt u uw tegoeden gebruiken om te betalen. Zie onderstaande afbeelding.

Mocht het verzendtegoed niet het gehele bedrag dekken, dan kunt u het overige bedrag alsnog voldoen via de reguliere betaalmogelijkheden.