Ieder verzendlabel dient voorzien te zijn van een barcode.
Sommige klanten geven aan dat de barcode op het scherm van de computer wel zichtbaar is, maar na het printen niet meer. Ook melden klanten dat de barcode soms alleen toont als een rode streep.

Het is belangrijk dat de barcode wel zichtbaar is op het pakket. Omdat de vervoerder het pakket anders niet kan scannen.

Om het probleem te verhelpen kunt u de instellingen van de printer nakijken. We raden aan om de optie 'Print as Image' aan te vinken. Deze optie vindt u onder het tabblad of de knop 'Geavanceerd'.

Probeer het label daarna nog een keer te printen.
Lukt het niet? Neem dan a.u.b. contact op met ons op en vernoem daarbij a.u.b. het type printer dat u gebruikt.